Post Image

Column Ronaldo en ik

Hilde wisselde enkele blikken met Cristiano Ronaldo en kliste hem voor een kort, maar krachtig vraaggesprek (te lezen in Nina-magazine) en een selfie. Ze schreef er ook een column over voor Sporta.

Ronaldo en ik

“David Beckham”, zei ze. Dat was de grootste ster die ze ooit had geïnterviewd. Niet dat ze veel had kunnen vragen. Wat vraagt een mens op een minuutje aan een wereldster? Maar toch, voor Barbara Barend, Nederlandse voetbaljournaliste, was dat hét moment van haar carrière, kakelde ze maar voort, toen we zeven jaar geleden samen in de EK-voetbalshow zaten op Vier.

Ik, onervaren voetbaljournaliste, kwam toen net piepen bij Het Laatste Nieuws. Tegen David Beckham kon ik niet op. Een beetje verlegen zei ik dan maar Louis Van Gaal. Die had ik eens een uur mogen interviewen, toen hij bij AZ trainer was. Verder dan Nederland was ik nog niet geraakt op die grote voetbalwereldbol. David versus Louis, tja dat was los 10-0…

verder lezen? Klik hier.

Gerelateerde artikels