Post Image

Hilde in de Allesweter op 19/11

In het spelprogramma De allesweter nemen vier bekende Vlamingen het tegen elkaar op onder leiding van quizmaster Lieven Scheire. Maar: een van hen speelt het spel niet eerlijk. Deze kandidaat krijg via een oortje namelijk alle antwoorden op de quizvragen ingefluisterd. Slagen de andere kandidaten en het publiek erin om deze “allesweter” te ontmaskeren?

De allesweter

De kandidaten proberen om, naast de allesweter te vinden, natuurlijk ook zo veel mogelijk punten te verzamelen en zo de quiz te winnen. Wie de finale wint, mag namelijk zijn of haar punten omzetten in geld om aan een goed doel naar keuze te schenken. Maar wie was de allesweter? Kan de winnaar dat raden, dan verdubbelt het bedrag voor het goede doel. Of is de winnaar misschien zelf de allesweter die iedereen te slim af was?

De leugendetector

Om de allesweter te ontmaskeren, krijgt het publiek de hulp van een leugendetector. Dat is een bekende vrouw met een goede speurneus.

Zij houdt de kandidaten nauwlettend in de gaten en bestookt hen met kritische vragen. Bij deze extra vragen van de leugendetector wordt het goede antwoord niet in het oor van de allesweter gefluisterd. Deze moet dus goed inschatten hoe en wanneer hij of zij de ingefluisterde antwoorden tijdens de quiz gebruikt, zonder dat dit al te verdacht wordt voor het publiek en de leugendetector.

Hilde zit samen met drie andere Bekende Vlamingen in het programma op donderdag 19 november vanaf 20u40 op Eén.

Gerelateerde artikels