Post Image

Hilde interviewt nu ook de Rode Duivels

Het Belgische voetbalseizoen is net afgelopen, maar niet getreurd. Er komen nog een paar kersen op de taart. Of dat hopen we toch. Onze Rode Duivels moeten nog aan de slag. Hilde zal hen voor de allereerste keer aan de tand voelen als lijninterviewer en dat in de oefeninterland Frankrijk-België. Samen met de VTM-redactie trekt ze dus naar Parijs:

VTM zendt op zondag 7 juni de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Frankrijk uit, één dag na de Champions League-finale. 

In het legendarische Stade de France testen de Duivels hun vorm, want amper vijf dagen later volgt de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales. Het wordt sowieso een interessante wedstrijd tussen Frankrijk, het nummer elf op de FIFA-ranking, en het nummer drie: ons Belgische elftal.

De VTM-sportredactie trekt vanuit Berlijn – waar op 6 juni de Champions League-finale tussen Juventus en Barcelona op het menu staat – naar Parijs voor de oefeninterland van de Rode Duivels. Dirk Deferme levert commentaar, Maarten Breckx en voetbaljournaliste Hilde Van Malderen ontvangen gasten en spelers langs de lijn.

Gerelateerde artikels