Post Image

Reacties

 

De media gaven al uitgebreid hun mening over mijn eerste boek, maar wat me de laatste maanden vooral deugd deed, waren de talrijke berichten van mensen die mijn boek ook effectief hebben gelezen (wat niet van alle media kon gezegd worden). Omdat ik zoveel leuke reacties kreeg, post ik er enkele op de site. Niet akkoord met wat hier staat? Of zelf ook zin om een mini-recensie te schrijven? Stuur jouw mening door via de site of facebook!!

 

Zit halfweg je boek en ik moet zeggen : het leest vlot!!!! Respect voor jou dat je kan omgaan met de “valkuilen” in het voetbalwereldje. Deze valkuilen had ik ook wel verwacht en je moet een “sterk” persoon zijn om daar aan te weerstaan. Heb je niet teveel op sommige schenen geschopt???? Sommigen zullen met een bang hartje jouw boek afgewacht hebben.”

Tania uit Deinze

“Apart wereldje omschreven door een speciale dame, maar je mag er trots op zijn.Al kan je jezelf afvragen of die mannen de echte waarde van het geld nog wel kennen tov een gewone werknemer ! Lange leve een vrouw in het voetbal , dank je voor het leesplezier.”

Tim uit Roeselare

“Hallo Hilde, ik heb afgelopen week jouw boek gelezen, dat het goed ging zijn wist ik al, vandaar dat ik het kocht, maar het is nog beter geweest dan ik al verwacht had en bij deze bedank ik jou voor het leesplezier dat ik eraan gehad heb. Vriendelijke groeten, nog heel veel succes en voetbalplezier toegewenst!”

Benny Victor uit Lier

“hey hallo, ik vind het een heel goed boek en ik kan het mij makkelijk voorstellen allemaal omdat ik zelf veel meegemaakt heb toen ik zelf in het wereldje zat. Uw boek is een echte aanrader en zullen nog veel kennissen van mij dit boek ook lezen. Leuk dat je om mijn mening vraagt.”

Johan uit Leuven

“Ik wil je bedanken voor een prachtig boek. Ontroerend af en toe. Ik snap nu goed waarom ik je in sommige interviews wat streng en zakelijk vond : het is een bescherming tegen testosteronbommen.”

Koen uit Lummen

“Hallo Kben enorm fan van jouw en heb u boek nu al voor de 3 de keer gelezen Gewoonweg een top boek met niets dan alleen maar de waarheid.”

Tibau uit Menen

“dag Hilde, proficiat met uw boek… deze week in één ruk uitgelezen. Prachtig en leuk om lezen.”

Paul uit Beringen

“Ik heb veel respect voor het boek dat je geschreven hebt.”

Dieter uit Moen

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikels