Schrijver zoekt sponsors voor lancering debuutroman

In september is het zover, dan komt mijn debuutroman Kathaai uit. Met veel passie en enthousiasme gooi ik me nu op de promotie. Daarvoor ben ik op zoek naar mensen die goesting hebben om me te helpen.

Concreet: op 15 september organiseer ik een pers- en netwerkavond, voor een beperkt publiek van 130 man in Gent. Op 30 september maak ik er een groot feest van in een oude kerk, waarbij iedereen welkom is. Voor beide events ben ik nog op zoek naar sponsors zodat ik mijn debuutroman meteen goed op de kaart kan zetten.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Eventsponsoring, persoonlijke sponsoring in ruil voor ambassadeurschap, sponsoring in natura (zo wil ik goodiebags samenstellen voor de VIP’s). Wie niets ziet in sponsoring, maar toch graag naar het event komt, kan ook VIP-tickets kopen (etentje, gesigneerd exemplaar, leuke avond met hapjes en drankjes en een verrassing). De sympathieke Sonia De Pauw maakte al een kleine flyer die ze doorstuurde naar haar netwerk. Dank je wel om in mij te geloven Sonia!

 

Zelf geïnteresseerd? Contacteer mij gerust voor meer info via contact@hildevanmalderen.be

 

Gerelateerde artikels