Post Image

Waar blijft de WK-supervedette?

Ik zag Bryan Ruiz ooit een bal boven zijn hoofd trekken, zich omdraaien, verder  lopen en scoren tegen Club Brugge. Dat is zo’n once in a lifetime goal, waar je  een heel stadion mee met verstomming slaat. De Gentenaars én de Bruggelingen. Ik  heb niet zo’n visueel geheugen, maar die goal kan ik nog altijd perfect  beschrijven. Net als toen Robin van Persie op dit WK zeehond speelde tegen  Spanje. Daar zit een mens naar te kijken en zich tegelijkertijd af te vragen:  heb ik dat nu wel goed gezien? Is dit net echt gebeurd? En dan kijk je terug. En  terug. Tot je het zeker weet. Die zeehondgoal blijft voor mij het doelpunt van  het WK, maar andere gegadigden voor die titel hoeven zich vooral niet in te  houden.

Verder lezen? Klik hier.

Gerelateerde artikels